Puig de les Borregues

Excursió circular que segueix la panoràmica i solitària carena del Catllar fins al coll de la Marrana per acabar tornant al refugi.

Excursió circular que segueix la panoràmica i solitària carena del Catllar fins al coll de la Marrana per acabar tornant al refugi per la bucòlica vall del Freser. Sortim del refugi de Coma de Vaca i pugem al coll dels Tres Pics (Coma de Vaca-Balandrau). Deixem les marques grogues i remuntem la tartera que puja cap al puig de Fontlletera. Anem seguint l´ample carena del Catllar (sense marques) per corriols poc definits.

Arribem al punt més alt de la carena en el Puig Pastuira o de les Borregues. Continuem carenejant cap al nord fins arribar al coll de la Coma de L´Orri on neix la vall que baixa cap al Ter camí de Setcases. 5 minuts després del Coll de la Coma de l´Orri, arribem al coll de la Marrana havent deixat el cim del Gra de Fajol a la nostra dreta. Baixem a buscar el riu Freser (Coma de Vaca-Bastiments-Gra de Fajol) i el seguim fins arribar al refugi.