Reglament del Refugi

Els refugis d´alta muntanya són allotjaments creats per facilitar les activitats excursionistes. Els horaris i reglament intern estan pensats per afavorir al col.lectiu que realitza aquestes activitats. Els dies que el refugi no està obert, queda a disposició de qui ho necessiti una habitació amb 10 lliteres,una taula i una emissora d´emergència.

Aquesta habitació queda incorporada a la resta del refugi quan aquest està obert i per tant passa a ser de pagament. En el moment d´arribada al refugi cal presentar-se per tal de poder ser inscrits. Se us donarà el número de la plaça a ocupar en el dormitori i us informaran de les principals normes de funcionament.

En el cas de tenir carnet de Federat, o Soci de Centre Excursionista i d´Organismes amb conveni, cal entregar-lo en el moment de l´arribada al refugi per poder beneficiar-se del descompte. No hi ha dormitoris petits. Tenim 3 dormitoris de 10,18 i 24 places amb lliteres corregudes. Disposen de matalàs, NORDICS i coixí.Cal que cada usuari porti el seu SAC DE LLENÇOL O DOS LLENÇOLS.

Abans de pujar als dormitoris cal deixar el calçat de l’excursió penjat als ganxos del porxo i les motxilles als armaris del cancell o del menjador.  Al dormitori no es pot menjar i cal guardar silenci. L´horari d´utilització del dormitori es de 18h a 8h. 

El sopar es serveix en un sol torn a les 19:30. Consisteix en un menú únic on no es poden triar els plats. Si us cal algun menú especial cal que aviseu en el moment de fer la reserva. El servei de bar acaba a les 21h 45min.

A les 22 h s´apaguen els llums del refugi i es demana silenci fins les 7h del dia següent, durant aquest horari també es demana que apagueu els telèfons mòbils.