Reservar

 

COM RESERVAR ?

Per menjar o dormir al refugi es recomanable reservar.

Podeu reservar online a traves de la central de reserves o bé contactar amb el refugi, per correu electronic a refugi@comadevaca.cat o per telèfon trucant al número mòbil +34 649 229 012 o al telèfon fixe del refugi +34 872.987.098 , només operatiu els dies que el refugi està obert.

 

CONDICIONS DE LA RESERVA

Les places reservades es guarden fins les 19 h del dia d´arribada. Si calculeu arribar més tard, cal que truqueu al refugi per conservar la reserva.

Els grups que reservin el sopar han d´arribar al refugi abans de les 19 h.

En cas d´anul.lació d´una reserva o part d´ella, el refugi retindrà les següents quantitats: Anul.lacions abans de 15 dies de la data de la reserva, el refugi tornarà el 100% de la paga i senyal menys les despeses de devolució. Anul.lacions entre 6 i 14 dies abans de la data de la reserva , el refugi retindrà el 25% de la paga i senyal més les despeses de devolució. Anul.lacions durant els últims 5 dies abans de la data de la reserva, el refugi retindrà el 100% de la paga i senyal.

La reserva de l’allotjament en el refugi inclou l’esmorzar. Per reservar la nit de dissabte o els ponts, cal fer-ho en règim de MP o MP+picnic

Al realitzar la reserva s´accepten totes les anteriors condicions.

Per mes informació consulteu l´ article número 8 del reglament d´us i funcionament dels refugis de la FEEC